Vse vsebine, objavljene na www.emonec.eu, so last družbe Pivnica in restavracija EMONEC, Jernej Koželj s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja Pivnica in restavracija EMONEC, Jernej Koželj s.p, se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati za kakršen koli drug namen. Pivnica in restavracija EMONEC, Jernej Koželj s.p, ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.emonec.eu, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pivnica in restavracija EMONEC, Jernej Koželj s.p., si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.emonec.eu.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših seminarjih/dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo, in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1.

Spletna stran www.emonec.eu za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.